Αναζήτηση
  • Dimitra Giannopoulou

George Zervos Live @ Tiki Bar Athens 27/2, 5&12/3

George Zervos Πέμπτες: 27 Φεβρουαρίου, 5 & 12 Μαρτίου Tiki Bar Athens

O εκρηκτικός George Zervos με την ξεσηκωτική και υπερ-κουλ μπάντα του, επιστρέφουν στο Tiki Bar Athens - τον εξωτικό θησαυρό του ιστορικού κέντρου της Αθήνας!

Ανανεωμένος και πάντα έτοιμος να σε κάνει να χορεύεις ξέφρενα χωρίς καν να το πάρεις χαμπάρι, ο George Zervos θα ζεσταίνει τις Πέμπτες μας (27/2, 5/3 & 12/3) χαρίζοντας αξέχαστες rock 'n' roll στιγμές με παλιά αγαπημένα τραγούδια, αλλά και νέα ακυκλοφόρητα που πρόκειται να ανεβάσουν την θερμοκρασία.

Ντυθείτε ελαφριά κι ετοιμαστείτε να αποδράσετε στην πιο όμορφη ζούγκλα της πρωτεύουσας, με ένα μουσικό περφόρμανς που χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n roll, δημιουργώντας ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να σας ξεσηκώσει.

Ο George Zervos πρόσφατα κυκλοφόρησε το video single του με τίτλο “My life in her hands” αφιερωμένο στον γυναικείο ηρωισμό, κι ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια "Blond Blondie You", "Get in the car" και "Danger”.

Μην τον χάσετε!George Zervos Πέμπτες: 27 Φεβρουαρίου, 5 & 12 Μαρτίου στο Tiki Bar Athens Φαλήρου 15, Κουκάκι 117 42 (Μετρό Ακρόπολη) Ώρα έναρξης: 22.00 Γενική Είσοδος: 7€* Τηλ. Κρατήσεων: 2109236908 *Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό * Η αγορά εισιτηρίου δεν συνιστά και κράτηση θέσης

22 προβολές0 σχόλια