top of page
  • Writer's pictureDaphne Stefanidi

Souled Out / 16 & 30 December / Faust

Updated: Nov 18, 2021

SOULED OUT Live

16 & 30 Δεκεμβρίου

FAUST Bar-Theatre-Arts


🎄Οι Souled Out έρχονται για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Faust με γιορτινή διάθεση για να μας ξεσηκώσουν σε ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο Soul, Funk, Disco και R’n’B επιτυχίες του χθες και του σήμερα!


Το πενταμελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, μετά τα single τους “Let Me In Your Heart” και “Madness”, παρουσιάζουν τραγούδια από το πρώτο τους επερχόμενο άλμπουμ και υπόσχονται να μη σε αφήσουν να κάτσεις στην καρέκλα σου!


Οι Souled Out δημιουργήθηκαν το 2013 μέσα από την κοινή τους αγάπη για την soul / r'n'b μουσική και έκτοτε εξερεύνησαν κάθε στέκι και venue με τη μουσική τους αλλά και κάθε πτυχή της soul στα jamming sessions της μπάντας. Μέσα στο αλλόκοτο 2020 αποφάσισαν να αποτυπώσουν τις δημιουργικές συνθέσεις της μπάντας στον πρώτο τους δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και με την συγκλονιστική φωνή της frontwoman τους Αλεξάνδρας Σιετή μας αποκαλύπτει τις διάφορες μουσικές του πτυχές μέσα από κάθε single που κυκλοφορεί.


Φωνή: Αλεξάνδρα Σιετή

Πλήκτρα: Τάσος Κορκόβελος

Ηλ. κιθάρα: Πάρης Παπαδόπουλος

Ηλ. μπάσο : Τάσος Βενετικίδης

Τύμπανα: Κώστας Αναγνώστου


Management/Bookings: dsevents.gr, 6983326494


Έναρξη: 21:00

Είσοδος: 7€ (χωρίς ποτό)

Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Μοναστηράκι- Αθήνα

Πληροφορίες - Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 3234095 & info@faust.gr




32 views0 comments
bottom of page