top of page
  • Christos Karampelas

The Swingin' Cats Live / 08 Δεκεμβρίου / Δήμος Κηφισιάς

Updated: Dec 7, 2023

The Swingin' Cats Live Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου, 18:00

Εμπορικό Κέντρο Κηφισιάς "Shopping Land", Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Οι Swingin' Cats - η μοναδική μουσική μπάντα που σε κάνει χαρούμενο σε ελάχιστο χρόνο – θα βρίσκεται την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στο Εμπορικό Κέντρο "Shopping Land". Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, οι Swingin' Cats θα εμφανιστούν στις 18:00, και θα γεμίσουν με χαρά την ημέρα φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.


Με την εντυπωσιακή σκηνική τους παρουσία και την αστείρευτη ενέργεια τους, οι Swingin’ Cats ζωντανεύουν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, με μοναδικό στόχο να σας ξεσηκώσουν. Rock ‘n’ roll, jazz και παλιά ελληνικά αγαπημένα γιορτινά τραγούδια γίνονται το ιδανικό soundtrack για ένα αξέχαστο live!


Με την καθοδήγηση του μαέστρου του σχήματος, Γιώργου Ζερβού, το σχήμα μετρά 14 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό και σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες (Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας).


Οι Swingin’ Cats είναι οι:


Γιώργος Ζερβός: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή Ορέστης Πετράκης: πλήκτρα Στάθης Παρασκευόπουλος: κοντραμπάσο Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα Δημήτρης Παπαδόπουλος: τρομπέτα Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι Management: dsevents.gr


4 views0 comments
bottom of page