top of page
  • Christos Karampelas

The Swingin' Cats Live / 22 Δεκεμβρίου / Κόκκινη Νύχτα

Updated: Dec 21, 2023

The Swingin' Cats Live Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 20:30

Εμπορικό Κέντρο Πειραιά, «Κόκκινη Νύχτα»



Οι Swingin' Cats - η μοναδική μουσική μπάντα που σε κάνει χαρούμενο σε ελάχιστο χρόνο – θα βρίσκεται στην «Κόκκινη Νύχτα» του Δήμου Πειραιά την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, για ένα μοναδικό εορταστικό live στις 20:30 στο Εμπορικό Κέντρο του Δήμου!


Ο Πειραιάς «ντύνεται» στα κόκκινα και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων: «Χριστούγεννα στον Πειραιά – Γιορτές στις Γειτονιές».


Οι Swingin Cats θα είναι εκεί με την εντυπωσιακή σκηνική τους παρουσία και την αστείρευτη ενέργεια τους, όπου θα ζωντανέψουν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, με μοναδικό στόχο να σας ξεσηκώσουν. Rock ‘n’ roll, jazz και παλιά ελληνικά αγαπημένα γιορτινά τραγούδια γίνονται το ιδανικό soundtrack για ένα αξέχαστο και άκρως χριστουγεννιάτικο live!


Με την καθοδήγηση του μαέστρου του σχήματος, Γιώργου Ζερβού, το σχήμα μετρά 14 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό και σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες (Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας).


Οι Swingin’ Cats είναι οι:


Γιώργος Ζερβός: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή Ορέστης Πετράκης: πλήκτρα Στάθης Παρασκευόπουλος: κοντραμπάσο Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα Δημήτρης Παπαδόπουλος: τρομπέτα Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι Management: dsevents.gr


2 views0 comments
bottom of page