top of page

Το πιο λαμπερό αποκριάτικο πάρτι της Αθήνας έγινε στο Gazarte με τους Swingin’ Cats-Στον ρυθμό του Studio 54

  • Writer: Eva Frentzou
    Eva Frentzou
  • 3 hours ago
  • 1 min read

Την Κυριακή της Αποκριάς, το Gazarte ταξίδεψε στη μαγεία του θρυλικού Studio 54, γεμάτο χρώμα, λάμψη και ασταμάτητο χορό. Περίπου 1.000 καλεσμένοι γέμισαν κάθε γωνιά του χώρου, όλοι έτοιμοι να ζήσουν το απόλυτο party μέσα στα εντυπωσιακά statement outfits τους.



Η βραδιά ξεκίνησε με τους Swingin’ Cats, που απογείωσαν το κοινό με ένα δυναμικό live set από swing, rock ’n’ roll και pop επιτυχίες. Με τη χαρακτηριστική τους σκηνική ενέργεια και τον vintage ήχο τους, κατάφεραν από τα πρώτα κιόλας λεπτά να μετατρέψουν τον χώρο σε μια μεγάλη, χορευτική πίστα.



Η πίστα «φλεγόταν» από ενέργεια, με τους καλεσμένους να χορεύουν ξέφρενα. Αυτή τη φορά όμως, οι Swingin’ Cats δεν εμφανίστηκαν μόνοι τους – η βραδιά επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη.



Show girls αλά Rio de Janeiro, με λαμπερές χειροποίητες στολές διακοσμημένες με παγέτες και φτερά, πλημμύρισαν τη σκηνή και συνόδευσαν την μπάντα, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό γεμάτο έντονα χρώματα και κίνηση.

 


Κάθε στιγμή, κάθε κίνηση και κάθε ρυθμός συνέθεταν ένα σκηνικό που δύσκολα θα ξεχαστεί. 


Comments


bottom of page